Hei,

Olen pari vuotta sitten tänne muuttanut luokanopettaja, kuvataideopettaja ja opettajankouluttaja. Parhaillaan työstän kasvatusfilosofista väitöskirjaa (taide)kasvatuksesta, joka avaa näkökulmaa posthumanismiin.

Ihmisen suhde ekososiaaliseen ympäristöönsä pohdituttaa, ja poliittisen toimintani keskiössä onkin kestävän tulevaisuuden turvaaminen. Kestävä tulevaisuus rakentuu sekä ympäristön että ihmisten hyvinvoinnille, ja viisas taloudenpito on sen työkalu, ei päämäärä. Aika paljon aikaa kuluu kirjojen parissa, joten tämmöisten pohdintojen vastapainoksi koitan käydä metsäpoluilla pyöräilemässä ja soilla tallustelemassa.

Joensuu on ihan mahtava paikka! Olen kuntavaaleissa ehdolla Vihreiden listalla.

yst. Mäkelän Jussi

Hei!

Olen Sari Koskinen, Vihreiden kuntavaaliehdokas Joensuusta. Asun Vehkalahdella, työskentelen luokanopettajana, olen lukiolaisen ja kahden kouluikäisen lapsen äiti. Toimin tällä hetkellä valtuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä sekä monissa muissa luottamustehtävissä. Olen myös oman kouluni yhteysopettaja.

Päätöksenteossa mielestäni tärkeintä on kyky tehdä yhteistyötä ja osata arvioida päätösten vaikutuksia, niin tässä hetkessä kuin myöhemmin. Tavoitteenani on, että Joensuu on Lapsiystävällinen kunta, jossa huolehditaan laadukkaista lähipalveluista ja monimuotoisesta ympäristöstä. Näillä luodaan myös alueelle tärkeää pito- ja vetovoimaa.

#vaikuttavaajälkeä

www.sarikoskinen.fi,

fb @koskinensari

Terveisin Sari

Timo Martikainen, Lehtori, KT

-Ehdolla toista kertaa Kontiolahdessa

-1. varavaltuutettu (Kesk.), sivistyslautakunnan jäsen, Siunsote-valtuutettu

-26 vuotta opetusalalla

-Ihmisläheisyyttä, luonnonläheisyyttä, kasvua ja kehitystä tukemassa